Edart Design

Tasarım - hayat - eğlenceye dair herşeyi paylaştığım ve sizlerinde paylaşım ve yorumlarınızı beklediğim ufacık minicik bloguma hoşgeldiniz.

21 Kasım 2011 Pazartesi

L'Oreal Professionnel Mythic OilL

L'Oreal Professionnel cilt ve saç bakımında en güvenilir markalardan biri. Yıllardır bizleri sunduğu değişik gruplardaki ürünlerle şaşırtıyor. Bunlara yeni bir tane daha eklendi o da L'Oreal Professionnel Mythic OilL.Peki adı neden Myhtic Oil ( Gizemli Yağ) çünkü adını asırlardır kullanılmakta olan güzellik yağı ritüellerinden almış. İçinde ne var diye bakarsak birazcık avakoda ve üzüm tohumu yağı diye ifade edilmiş.
AVOKADO YAĞI: A, B1, D vitaminleri ile Omega 3, 6 ve 9 temel yağ asitlerini içinde barındıran, yoğun besleyici, parlaklık kazandırma özelliğine sahip hafif dokulu bir yağ.
ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI: Besleyici özelliklerinin yanı sıra, temel yağ asitlerince zengin, dünyanın en etkili antioksidanlarından biri. 




Amacı ise saçınızı yumuşatmak , korumak ve parlatmak ve her saç tipine bunu sunmak.


Günlük olarak düzenli şekilde kullanılırsa efsanevi parlaklıkta saçlara - derin bir yumuşaklığa- güçlenmiş saçlara - kolay kuruyan saçlara ve uuzn süre etkili elektirlenme sorunu çözümüne kavuşuyorsunuz. Hepsi her bayanın saçları için istediği şeyler bir damla yağda gizlenmiş.
Kullanım şekilleri ise 

1- Kolay tarama ve kurutma için : 2-3 kez yağımızdan alalım ve saçımız boyunca ve uçlarına uygulayalım.

2- Ani bir ışıltılı dokunuş için: Elinizin içinde birazcık yağı ısıtın ve kuru saçınızın ortasına uygulayın ve saçlarınızda elektriklenme olmayacak ve saçınıza çok güzel bir ışıltı katacak

3-Stilinize ışık katmak için: 1-2 damla Mythic Oil i en sevdiğiniz şekillendiriciye ekleyin ve size parlak ve yumuşak görünümlü saçlar.
4- Gün boyu elektiriklenmeden korunmak için: Günboyu saçınız kuru uçlarına uygulayabilirsiniz böylece elektrik sorunu ortadan kalkacak.

Şimdi kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum Mythic Oil in şisenie göre 1-2 damla yeterli idi saç tipine dayalı olarak. Benim saçlarım ince ve yağlı ancak uçları kuru ve hasar görmüş durumda kırıkları var yani :) Bende 1,5 damla kullandım. Şimdi iki tür kullanımım var ilki saçlarım  kuru iken saçlarıma parlaklık versin diye 1,5 damla kullanıyorum. İkinci kullanım şeklim ise saçlarım ıslak iken 2 yada 3 kez pompalıyorum saç uçlarıma saçımı kurutmadan önce. Böylece hem şekil alması kolay oluyor hemde saçıma bakım yapmış oluyorum parlaklığıda cabası.
 Yağ çok hafif bir yağ . Saçlarım normalde yağlı olduğu için genelde bu tür yağlar ağır olduğu için saçlarıma ağır geliyordu ama Mythic Oil çok hafif ve yağlı saçlarda bile sorun yaratmıyor. Ve saçlarım yağlandı yıkamalıyım gibi bir duruma neden olmuyor saçlarınızda.

Kokusu ise çok tatlı. Meyveli ya da çicekli gibi bir kokusu var. ancak bu koku öyle ağır bir koku değil çok hafif bir koku. Saçınız için yapılmış bir parfüm gibi diyebilirim.

Saç uçlarımda etkisini hemen farkettim artık daha yumuşaklar ve şekil almaya meyilliler. Ve yağlı değiller. Sanki saçımda hiçbir şey yok gibi normalde yağ vb maddeleri saçım yağlı olduğu için kullanmadığımdan ve kullanıklarımda rahatsızlık verdiğinden Mythic Oil ile saçlarım her zaman olması gerektiği gibi. Saçlarımda bağımlılık yaratmasından korkuyorum :))

Etraftan aldığım tepkiler ise saçların ne kadar parlak ne kullanıyorsun , ne güzel kokuyor şampuanın ne yada en entresanı parfümün ne diye soranda oldu.






Bir damla ile yapabileceklerinizin tekrar bir özetini verirsem:

  1.      Saçların parlaklık kazanması için istenen her an! 
  2.      Kolay tarama etkisi için ıslak saça           
  3.      Bakım yapmak için saçları yıkamadan önce
  4.      Dayanıklı fön sonucu için fön öncesi kuru saça 
  5.      Kusursuz görünüm için fön sonrası 

Kulanımını gösteren bu  video bana  yardımcı oldu sizlerlede paylaşıyorum:




Peki L'Oreal Professionnel Mythic OilL nerede derseniz şuralara bakmanızda fayda var: 

http://www.facebook.com/pages/LOr%C3%A9al-Professionnel-T%C3%BCrkiye/160862420667316?sk=wall

http://www.lorealprofessionnel-tr.com/_tr/_tr/index.aspx 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder