Edart Design

Tasarım - hayat - eğlenceye dair herşeyi paylaştığım ve sizlerinde paylaşım ve yorumlarınızı beklediğim ufacık minicik bloguma hoşgeldiniz.

20 Kasım 2011 Pazar

Benefit Cosmetics

Benefit Cosmetics ' i duymayan var mı? Varsa artık duysun çünkü çok güzel ürünlerle artık ülkemizde. Firmadan kısaca bahsetmek istiyorum. San Francisco , California da kurulmuş bir kozmetik şirketi. 1976 yılında ikz kardeşler olan Jean ve Jane Ford tarafından kurulmuş. Aslında ilk olarak bir güzellik butiği olarak pazara girmiş sonra bu butik dükkan güzellik sorunlarına hızlı çözümler getiren ürünlerde uzmanlaşmış. Ve Ford kardeşlerin kurmuş olduğu Benefit Cosmetics şu anda bütün dünyada tanınan ve 30 ülkede satılan bir marka haline gelmiş. Ürün çeşitliliği yanında pek tabii ki " brow bars" diye anılan " Kaş Barı" hizmetinide devreye sokmuşlar. Benefit Cosmetics 'in her ürünü kendi özel tasarımına sahip hem ambalaj hemde ürün görünümü bakımından. Böylece ürünler pazardaki diğer ürünlerdne rahatça aytırt edilebiliyor.

Benefit Cosmetics denince benim aklıma artık hep Watt's Up! geliyor. Bu ürün görünüm olarak size ruj gibi gelebilir paketi sanki bir çikolata kutusu gibi. Makyaj yapmayı seven her bayanın çantasında bulunması gereken gün kurtarıcı harika bir ürün. Ama nasıl kullanıcağınızı bilmeniz çok önemli. İlk denemelerimde ufak tefek harikalar yaratırken artık ne için nasıl uygulamam gerektiğini araştırıp daha da mükemmel sonuçlar alıyorum.

Sizlerede yardımcı olacağını umduğum bir araştırma çalışması yaptım ve burada paylaşıyorum. İlk olarak Watt's Up un size sunduğu 3 temel özellik şunlar:

1- Cildinize şampanya ışıltısı veriyor

2- Kremden pudra ile bitişe kadar mükemmel bir kullanım kolaylığı isterseniz allık / fondoten üstüne ya da tek başına kullanabilirsiniz.

3-  Kullanım kolaylığı sunan 2 taraflı tasarım.

Ama nasıl kullanıcaksınız önemli olan o işte size birkaç öneri:

1- Eğer alnınız genişse ve daha dar göstermek istiyorsanız ne yapabilirsiniz. İlk önce şakaklarınızdan saç çizginize kadar  pudranızı sürün sonra alnınızın ortasına yatay çizgiler halinde Watt's Up sürün. Böylece koyu renk olan pudranız bir derinlik yaratacak ve size ufak bir kandırmaca sunacak. Watt's Up uyguladığımız bölge görünüşte alnımız olarak gözükücek. ( Pudra olarak Benefit Cosmetics in Hoola adlı ürününü tavsiye ederim)

2- Burnunuzu küçültmek için ne yapabilirsinz. Burnunuzun ortasına bir çigi şeklinde Watt's Up sürün ve burun kenarlarınızada ince çizgi halinde pudranızı uygulayın. Ve bu gölgeleri harmanlayın taa ki farklı bir çizgi görmeyene kadar.

3- Dekolte ve boyun bölgesinide unutmamak gerek .Dekoltenizi bir kaç çizgi  Watt's Up ile ışıldatın. Bunun ardından sevdiğiniz bir vücüt losyonunu uygulayın böylece hem cildiniz nemlenir hemde   renk uyumu yakalarsınz. Ve ışıltılı bir dekolte .

4- Pudranızın kalıcı olmasını sağlayın. Watt's Up yanaklarınıza  uygulayın ve  devamında sevdiğiniz pudaranızı uygulayın.Böylece hem pudranızın görünümü belirlegenleşecek hemde Watt's Up un kremden pudraya formülü sayesinde günboyu etkisini sürdürecek.

5- Dumanlı gözler için Watt's Up. Watt's Up ı gözkapağınızın ortasına uygulayın ve devamında daha koyu bir gölgeyle sıyırın. İşte dumanlı göz makyajı. 


İşte burda Watt's Up 'ın çok şeker kutusu ve kendisini görebilirsiniz :





Ve Watt's Up un tanıtım videosunu izlemek isterseniz ve uygulanışı hakkında bir video onlarıda sizlerle paylaşıyorum:




Peki Benefit Cosmetics ' e nereden ulaşacaksınız işte size gerekli malzemeler:

http://tr-tr.facebook.com/benefitcosmeticsturkey

http://www.facebook.com/benefitcosmetics

http://twitter.com/#!/BenefitTurkey

Bu adresleri dikkatli takip edin her an süprizlerle karşınıza çıkabilirler. Benefit Cosmetics ürünlerine Sephora mağazalarından ulaşabilir ve Kaş Barı hizmetindende buralarda faydalanabilrisiniz. Birde şöyle bir süpriz var doğum gününüzde Kaş Bar Hediyesi Nasıl mı ? : Kaş Barları sadece Ankara ve İstanbul' da ki belirli Sephora Mağazalarında mevcut.Bu aktivite yalnızca doğum günü gününde uygulanacaktır. Doğum gününden bir gün önce yada sonra yararlanmak mümkün değildir .Aktiviteye katılım için Benfit Cosmetics Türkiye Facebook sayfasını beğenmeniz gerekmektedir :)Randevu  almak için ; doğum günü tarihinden en az bir hafta önce facebooktr@benefitcosmetics.com adresine mail atılarak tarih, yaşanılan şehir ve cep telefonu numarınızı belirtilmelisiniz. Bu aşamadan sonra mailinizin alındığına dair bir onay maili gönderilecek.. Takip eden günlerde ise randevunun  hangi Sephora  Mağazasında olduğunu ve saatini belirten bir mail  alıcaksınız.

Randevu saati değiştirilmemektedir .Randevu gününde nüfus cüzdanı ibrazı zorunlu. Bu süprizde ideal kaş şekli , isteğe bağlı kaş şekillendirme, kaş boyama,dudak ağdası ,takma kirpik ve makyaj uygulamasından yararlanabilrisiniz. İstanbulda Demirören, İstinye Park,  Palladium AVMlerindeki Sephora Mağazalarında ve Ankara Tunalı Sephora Mağazasında bu süpriz uygulanmakta. Şahsen doğum günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder