Edart Design

Tasarım - hayat - eğlenceye dair herşeyi paylaştığım ve sizlerinde paylaşım ve yorumlarınızı beklediğim ufacık minicik bloguma hoşgeldiniz.

25 Mayıs 2015 Pazartesi

Fikri Muhim ile Yeni Bir Deneyim : Gliss Million Gloss

Saçlarınızın mat olmasından şikayetçi misiniz? Saçlarınız ışıl ışıl parlaması için bir sürü değişik formül deneyip bıktınız mı ? Artık çözüm kolay Gliss Million Gloss. Saçlarınızdaki matlığı aynı sihirli bir değnek değmiş gibi uçup götüren mat saçlarınız yerine size yepyeni parlak saçlar sunan bir ürün.







Benim saçlarımın yapısı yağlı olduğu için çok sık yıkamak zorunda kalıyordum ve bunun sonucunda mat saçlar ile tanıştım. Limon suları vb. çok yöntem denedim ama hiç sonuç alamadım. Gliss Million Gloss benim her 2 sorunumu da çözüm getirdi. Hem yağlanma sorununu ortadan kaldırdı hem de saçlarımı eski parlaklığına kavuşturdu. Ürünün yapısı çok güzel hemen köpürüp güzelce durulanıyor saçınızda kalıntı kalmıyor. İçeresindeki Parlaklık - Laminasyon teknolojisi ile saçlarınızı bir film gibi kaplayıp 10 gün içerisinde size daha parlak saçlar hediye ediyor. Etkisini daha ilk kullanımda hissediyorsunuz. Ürünün kokusunu ben çok beğendim ferah bir kokusu var. Serideki diğer ürünler ile beraber kullanırsanız ki bunlar Gliss Million Gloss Saç Kremi , Gliss Million Gloss Sıvı Saç Kremi,  Gliss Million Gloss Maske ve Gliss Million Gloss Crystal Oil Saç Bakım Yağı  saçlarınızdaki ışıltıya inanamayabilirsiniz.

Gliss ürünlerini şu sayfalardan takip edebilirsiniz:

http://www.gliss.schwarzkopf.com.tr/glisskur/tr/tr/home.html

https://www.facebook.com/GlissTurkiye

https://twitter.com/GlissTurkiye

https://instagram.com/glissturkiye

Ve Fikri Muhime https://www.fikrimuhim.com/default.aspx üzerinden üye olup yepyeni ürünleri deneyip sizlerde deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder