Edart Design

Tasarım - hayat - eğlenceye dair herşeyi paylaştığım ve sizlerinde paylaşım ve yorumlarınızı beklediğim ufacık minicik bloguma hoşgeldiniz.

30 Ağustos 2016 Salı

Fikri Mühim Ve Komili Bebe


Evimize yeni misafir gelen yeğenim ile birlikte bebeklerin dünyasına hızlı bir giriş yaptım. Anne ve babası kadar olmasa da onun için her şeyin en iyisini araştırıp tavsiye ettim. Tavsiyelerimden de hep memnun kaldılar.  Ve Fikri Mühim ' in Komili Bebe Bebek Bezi Kampanyası ile onları hem Fikri Mühim hem de Komili Bebe Bebek Bezi ile tanıştırmış oldum. Kullandıkları bezden memnun değillerdi kızarıklık yapıyordu ve yeni bir ürün ve çözüm arıyorlardı. Çözüm karşılarına Komili Bebe ile çıktı.




Komili Bebe Bebek Bezi Kampanyası Paketi ile 1 adet orijinal boy Komili 7 – 18 kg 4 Maxi bebek bezi, 5 adet 2 ‘li Bebek Bezi Numune Paketi, 6 adet 10’lu Islak Havlu Yeni Doğan ve 6 adet 10 ml Bebek Şampuanı geldi. 

Komili Bebe Bebek Bezi diğer bezlerden farklı olarak iç yüzeyinde zeytinyağlı krem içeriyor. Bu krem %100 saf zeytinyağından ve bebeği pişik ve kızarıklık oluşumundan korurken bunu en güvenli şekilde yapıyor. Dış yüzeyi özel tasarlanmış pamuk gibi yumuşak ve hava geçirebiliyor yaz aylarından bu daha da önem taşıyan bir özellik. Komili Bebe Bebek Bezlerinin her bebek için farklı tasarlanmış özel emici bölgesi var. Bu bölgenin bebeğin yaşına ve hareket kabiliyetine uygun şekilde tasarlanmış. Bu teknoloji Komili Bebe ‘ nin ortağı olan İsveçli SCA firmasına ait.

 Mesela 7 -18 kg aralığındaki bebekler için uygun bezde T şeklinde emici bölgesi tasarlanmış. Buradaki amaç bebekler bu aylarda artık iyice hareketleniyor ve neredeyse  yerlerinde hiç  durmuyolar.  Bundan dolayı ön taraf da emiciliğe daha çok ihtiyaç duyacağı düşünülmüş.  Böylece bebeğiniz rahat hareket edebilecek. Bezin ön tarafındaki emiciliği arttırmak için bebek bezinin arka tarafa doğru daralması gerektiği düşünülmüş. Bebek bezlerinin en önemli unsurlarından biri yan bantlar. Komili Bebe Bebek Bezinde süper esnek yan bantlar var bu bantlar bebeğin vücudunu nazikçe sarıp rahat etmesini ve hareket özgürlüğü kazanmasını sağlıyor. Sızıntıya karşı yumuşak yüksek bariyerler geliştirilmiş. 

Komili Bebe Bebek Bezi ile birlikte gelen Komili Bebe Yeni Doğan Islak Pamuklu Havlu. Bu ıslak havlular sadece pamuk ve saf su içeriyor sıfır zararlı içerik. Paraben, parfüm, boya ve alkol içermiyor. Yumuşacık. İstenilirse mikrodalga fırında ısıtılıp yumuşak ve sıcak olarak kullanılabiliyor.




Komili Bebe Şampuan %100 doğal zeytinyağı içeriyor. Bebeğin hassas saç ve derisi için özel tasarlanmış. Göz yakmıyor. Boya içermediği için doğal şeffaf renkte. Hipoalerjenik. Paraben içermiyor.



 

Komili Bebe ile ilgili daha çok bilgi edinmek ve özel süprizler için www.komilibebe.com.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Ve Komili Bebe ' nin sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz. 



Ve Fikri Mühim için www.fikrimuhim.com