Edart Design

Tasarım - hayat - eğlenceye dair herşeyi paylaştığım ve sizlerinde paylaşım ve yorumlarınızı beklediğim ufacık minicik bloguma hoşgeldiniz.

11 Nisan 2012 Çarşamba

Isabelle Dupont İle Mükemmel Makyaj

Herkes artık Isabelle Dupont ismini pek çok yerde görmeye başlamıştır. Gratis mağazalarında ve çeşitli online alışveriş sitelerinde birbirinden güzel makyaj malzemelerine rastlayabilirsiniz. 

Ürünleri incelemek istiyorsanız gideceğiniz adres:  http://www.gizcosmetics.com/tr/

Ürünleri satın almak istiyorsanız: http://www.gizstore.com/giz/

Kampanyalardan çeşitli sürprizlerden haberdar olmak istiyorsanız ise: http://www.facebook.com/L.C.IsabelleDupontParis


Benim bahsetmek istediğim 4 ürün var şahsi deneyimim olan Facebook sitesinin sıkı bir takipçisi olmanızı tavsiye ederim oradaki sürpriz yarışma sayesinde ilk 2 ürünle  tanıştım:

1- Isabelle Dupont Sun-Kissed Glow Bronzing Powder:  Işıldamak fark edilmek istiyor ve bronz tonlarda pudra seviyorsanız ineceğiniz durak burası. Uygulama alanları elmacık kemikleri - yüz- dekolte ve omuzlar. Çok yumuşak ve pırıltılı bir bronzlaştırıcı etkisi var. Cilde kadifemsi bir görüntü verirken gün boyu etkisini koruyarak size gün boyu sürecek pürüzsüz bir cilt sunuyor. Yağ içermiyor bu da yağlı cilt sahibi olan ama bronz tonlarda pudra isteyenler için mükemmel bir çözüm.En önemlisi adı gibi bir ürün cildinize güneşte bronzlaşmış gibi bir görüntü veriyor bu da 4 mevsim bu görüntüyü taşımak isteyenlere aradığım bu dedirtecek bir özellik.

Başlıca özellikleri ise:
  •   İpek yumuşaklığında ince toz
  •   Çok tonlu pigmentler & bronzlaştırıcı sedefler
  •   Her koşulda mükemmel örtücülük
  •   Her dokunuşta yumuşak ve ipeksi ten
  •   Parıldayan doğal güneş yanığı görünümü
  •   Her cilt rengine mükemmel uyum
  •   Güneşle gelen üç değişik ton
2- Isabelle Dupont Vibrant  Volume  Mascara 360º Coated Lashes: Düğmesi olan bir rimel aklınıza gelir miydi benim gelmemişti ve gerçekten bu ürünün tasarımına çok şaşırdım. Sadece bir düğmeye basıyorsunuz ve rimel fırçanız titremeye başlıyor ve bu sayede bütün kirpiklerinize eşit bir şekilde ulaşıyor. 360 derece denilmesinin nedeni ise bütün kirpiklerinizin kaplanmasına yardımcı olmasından geliyor. Hiç ekstra bir uğraş yapmadan dolgun - uzun - belirlenmiş ve tek tek taranmış kirpikler. Kullanımı oldukça kolay düğmeye basın gerisi tamam. Bulaşma yada topaklanma sorunu yok çünkü fırçası kontrollü bir uygulama sağlıyor. Titreşimli bir maskara ile muhteşem kirpiklere merhaba.


3- Isabelle Dupont High Defining Lipliner: Dolgun dudaklar için güzel bir tercih. Renk yelpazesi çok geniş ve etkili renkler. En güzel yanı kalıcı yani sürdükten 5 dk. sonra kaybolan dudak kalemleri gibi değil.

4- Isabelle Dupont High Defining Eye Pencil: Çok rahat sürülebilen bir göz kalemi ve akmıyor bunu da içeriğindeki özel yağlar ile başarıyor. Sağladığı sürüm kolaylığı, yarattığı göz kapağına bulaşmayan düzgün çizgiler ile göz makyajınıza benzersiz uyum sağlar. Mükemmel uygulama ile şaşırtıcı güzellikte bakışlar elde edin...